Marta Grau participa al laboratori de guions del festival andorrà Ull Nu

dilluns, 13 / de maig / 2024 , Andorra

Marta Grau participa al laboratori de guions del festival andorrà Ull Nu

Marta Grau participa al laboratori de guions del festival andorrà Ull Nu

Marta Grau és una de les tutores de la segona edició de l’Ull Nu Lab, el laboratori de guions de curtmetratges en català, organitzat pel Festival Ull Nu. A l’Ull Nu Lab els participants envien els seus projectes en estat de desenvolupament i un comitè professional en selecciona vuit. Entre dijous i diumenge passat, es va convidar a guionistes i directors a Andorra i, amb tutors professionals de la indústria, es van fer classes i tallers encarats als projectes participants.

L’objectiu és que els finalistes puguin aprofitar la seva participació en sessions de treball per a millorar les versions presentades gràcies al feedback de professionals de la indústria. Al final del Laboratori, els professors han escollit un dels projectes que ha estat recompensat amb un premi en metàl·lic destinat a la producció del propi curtmetratge.

Grau va oferir un taller el passat divendres i també va comentar els diversos projectes finalistes de forma individual amb els seus autors. Dissabte, la guionista va oferir una xerrada amb el cineasta Alejandro Marín, oberta al públic andorrà. El festival Ull Nu va acabar diumenge amb l’entrega de premis.

Marta Grau és una guionista i escriptora que aquests dies és a Faber Andorra per fer-hi una residència individual fins al 21 de maig. Aprofita l'estada per escriure la seva cinquena novel·la que porta per títol 'La muntanya més alta no és a l’Himàlaia'.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"