Taller d’escriptura creativa amb Abigail Ardelle Zammit

dijous, 30 / de novembre / 2023

Taller d’escriptura creativa amb Abigail Ardelle Zammit

Taller d’escriptura creativa amb Abigail Ardelle Zammit

Abigail Ardelle Zammit va realitzar un taller d'escriptura creativa a l’Escola d'Idiomes Claude el dijous 30 de novembre. Abans s'havia demanat als quinze participants que portessin una fotografia del seu lloc natural preferit per poder escriure sobre aquest indret; per això, després d'una breu introducció, hi va haver un debat animat sobre com utilitzar paraules i imatges evocadores per tal de transmetre la nostra experiència corporal dels llocs als quals ens sentim vinculats.

Abigail es va sorprendre gratament en escoltar els estudiants adults expressar-se amb tanta fluïdesa i entusiasme, aplicant els seus propis estils de lectura als poemes d'Elizabeth Bishop i Pablo Neruda. La presentació de PowerPoint d'Abigail va incloure fotografies del desert d'Atacama, que actualment és una font principal d'inspiració per a ella, així que va estar agraïda de poder llegir una selecció molt breu de la seva poesia als assistents. Per a Abigail, l'activitat més gratificant va ser probablement l'exercici d'escriptura guiada sobre els llocs; desitjaria que hi hagués hagut més temps per a aquesta activitat, però espera que els alumnes hagin aconseguit desenvolupar els seus extractes creatius després d'aquesta trobada curta però fructífera.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"