Taller d’escriptura oral

dijous, 9 / de novembre / 2023 , Olot

Taller d’escriptura oral

Taller d’escriptura oral

Aquest dijous els residents de l’estada de guions han dedicat el dia a una activitat guiada per Celia Rico, que porta per títol «Tentativas compartidas: personajes en situaciones». En aquest taller la tasca és imaginar junts possibles escenes, sense amoinar-se pel guió. Tots els participants són guionistes de totes les històries, les creen conjuntament, de tal manera que es generen opcions per a les pel·lícules tant pròpies com les de la resta del grup.

Per aconseguir-ho, els residents han fet servir premises diverses per activar la pluja d’idees: música –paisatges sonors, notes i tons que motiven un personatge per actuar d’una manera o una altra–, imatges –fotografies, quadres, edificis, etc.– i gestos corporals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"