Tres tallers avui a la residència de guions

dimecres, 8 / de novembre / 2023 , Olot

Tres tallers avui a la residència de guions

Tres tallers avui a la residència de guions

Aquest dimecres ha estat un dia ben intens a la residència de guions, amb tres activitats ben diferents entre si. En primer lloc, els residents han pres part en el taller «La cadira no buida», de la mà d’Almudena Monzú. A la segona part del matí, s’ha fet la segona part de «Tell Me», un taller per ajudar a créixer els projectes dels residents. En aquesta sessió, el feedback que han donat els participants s’ha vehiculat a través de dibuixos que la resta de membres de l’equip haurà anat fent durant les diverses exposicions.

A la tarda ha tingut lloc el taller «Cómo hacer latir un corazón», amb Celia Rico. En aquesta activitat, els residents han modelat figuretes d’argila i han construït un personatge sobre aquesta peça que han creat amb les mans. Per tal de fer-ho, en primer lloc li han donat vida amb una paraula (que han mantingut en secret), i després han fet llistes de coses que fan bategar el cor d’aquest personatge i també de les coses que fan bategar el seu propi cor. Al final de la sessió, els residents han compartit reflexions sobre reptes, equilibris i batecs.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"