Tres líders comunitàries i l'espiritualitat

diumenge, 29 / d’octubre / 2023 , Olot

Tres líders comunitàries  i l'espiritualitat

Tres líders comunitàries i l'espiritualitat

Durant la residència de les tres líders comunitàries vam donar lloc a l'espiritualitat, al compartir cosmovisions, al reconèixer les perspectives indígenes i a l'indagar en la comunitat, va ser un un acte celebrat el 29 d'octubre al bell mig del crater del Montsacopa d'Olot. Ens hi van acompanyar Erika Zárate de la cooperativa Resilience.Earth que va moderar la sessió i Àngels Canadell d'Uniterra Catalunya qui ens va portar la veu de la cosmovisió que compartim a la nostra terra.


És amb les paraules de la filòsofa Àngels Canadell amb les que compartim aquí part de l'aprenentatge d'aquell matí:
"Els fonaments d’un canvi de relació amb la Terra. Quin és el punt cec que no ens permet canviar la manera de relacionar-nos amb la terra? La manera de percebre’ns en relació a l’aigua i al vent? Llegim textos inspiradors, savieses primordials, però són continguts que endrecem mentalment i no ens capgiren com voldríem. On és la clau de volta d’un sentit identitari que ens aporti calma, serenor i confiança en la vida mateixa? Que ens faci deixar anar la voluntat de control i domini sobre les coses? Estem aferrats a milers de creences i hàbits que sostenen el món tal com el coneixem. Sabem millor que generacions anteriors, que la manera de mirar configura la realitat, però al fons del nostre cor no ens ho creiem, no volem emprendre l’aventura de ser més que individus."

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"