Sessió de tancament de l’estada creativa d'il·lustradors

dijous, 5 / d’octubre / 2023 , Olot

Sessió de tancament de l’estada creativa d'il·lustradors

Sessió de tancament de l’estada creativa d'il·lustradors

Avui s’ha fet la sessió de tancament de l’estada creativa per col·laborar amb editorials internacionals que conclourà a Olot demà, 6 d’octubre. Tots els membres de la residència han participat en aquesta trobada per posar en comú la tasca que han desenvolupat al llarg d’aquests dies a Faberllull; per a aquesta sessió han estat acompanyats per Joan de Sola, director de l'Àrea de Literatura, i Carles Navarrete, tècnic de l'àrea.

Joan de Sola ha aprofitat la trobada per recollir les impressions dels il·lustradors i també els seus suggeriments de millora per a futures residències d’aquestes característiques; atès l’èxit d’aquesta primera experiència, de cara al 2024 s’organitzarà una nova edició d'aquesta estada per posar en contacte il·lustradors amb editorials internacionals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"