”Dibuixa el teu personatge”, a la biblioteca d'Olot

dimarts, 3 / d’octubre / 2023 , Olot

”Dibuixa el teu personatge”, a la biblioteca d'Olot

”Dibuixa el teu personatge”, a la biblioteca d'Olot

Tres dels residents a Olot en el marc de l’estada creativa per col·laborar amb editorials internacionals que es desenvolupa a Olot fins al 6 d’octubre, han ofert un taller per a infants a la biblioteca de la ciutat, Dibuixa el teu personatge.

Els professionals que han impartit aquest taller són Sílvia Romeral, Blanca Caminal i Quim Torres. Els tres han explicat en què consisteix el seu ofici i han compartit amb els infants quins processos fan servir a l’hora de crear els diferents personatges dels seus projectes. Després d’aquesta primera part, els més petits s’han aventurat a crear els seus propis personatges, amb el guiatge dels tres il·lustradors. El resultat ha estat una galeria plena de colors i d’imaginació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"