Inna Sych presenta la seva obra

dimarts, 19 / de setembre / 2023 , Olot

Inna Sych presenta la seva obra

Inna Sych presenta la seva obra

L'artista i il·lustradora de moda ucraïnesa, Inna Sych, presenta una sèrie en la qual ha treballat durant la seva estada a faberllull Olot, com ella anomena: "la residència de la meva ànima".

"Cada un de nosaltres és un individu i vol ser escoltat. Cadascú de nosaltres vol viure en un món on regni la pau i la prosperitat. On els nens no saben què és la guerra, la violència, l'esclavitud són amb els seus propis ulls. No?
Però, malauradament, no parlarem d'aquests somnis brillants, perquè al costat d'ells hi ha... l'esclavitud".

El trànsit humà és un dels problemes importants de l'Ucraïna moderna i del món sencer. El 30 de juliol és el Dia Mundial contra el Tràfic. Malauradament, en el món actual, els problemes de l'esclavitud i el tràfic de persones, així com el treball forçat, segueixen sent actuals.

El tràfic d'esclaus transatlàntic, el desplaçament forçat d'esclaus africans des d'Àfrica cap a plantacions i mines a les colònies del Nou Món i algunes altres colònies dels països europeus, va durar més de 400 anys.

En un món modern, la vida humana i la llibertat es considera el valor més gran.

Aquest és un tema important i s'ha de transmetre a la gent perquè el racisme encara és visible al món. Això és el resultat de moltes persones que no coneixen la història i no entenen coses tan bàsiques. Si més gent conegués la història, aquest problema desapareixeria.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"