Passejada fotogràfica amb Simon Buckley

dimecres, 7 / de juny / 2023 , Olot

Passejada fotogràfica amb Simon Buckley

Passejada fotogràfica amb Simon Buckley

El dia 7 de juny a la nit es va fer una passejada fotogràfica amb Simon Buckley.

Els participants han explorat la ciutat d’Olot en una passejada fotogràfica crepuscular guiada per Simon Buckley. Durant aproximadament 90 minuts, l’artista els ha guiat per connectar amb una altra mirada a la ciutat a través de la singularitat de la seva llum durant l’obscuritat de la nit. Com és Olot amb l’absència de persones? Quina perspectiva ofereix la llum de les faroles? I de les estrelles? La ciutat de nit ens porta a experimentar sensacions noves que connecten amb aquella part més instintiva.

“La nit, la foscor, fan por, però també contenen màgia”

‘El crepuscle és un moment de sensibilitat sensorial. L'animal interior cobra vida. Els sons es milloren, l'atmosfera canvia, els nostres ulls escruten constantment les ombres. Sovint penso, quan surto abans de la primera llum, que he trepitjat el darrere d'un armari, que la ciutat està encantada i tot és possible. La nit, la foscor, porta por però també màgia. Les persones són només fantasmes, ombres. Si estic en un paisatge, com un bosc, l'experiència sensorial encara es millora més. No hi ha fanals per guiar-te, i és possible ser transportat al teu jo infantil, quan la foscor és a lloc de mites i monstres, de contes de fades que poques vegades acaben bé.’

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"