Concert de piano amb Roberto Maria Mongardini, a Aula Musical (Olot)

dijous, 18 / de maig / 2023 , Olot

Concert de piano amb Roberto Maria Mongardini, a  Aula Musical (Olot)

Concert de piano amb Roberto Maria Mongardini, a Aula Musical (Olot)

Extensio V, per a piano i Live Electronics.

El projecte de recerca se centra en la “transducció gestual”, una exploració de la connexió entre so i moviment. Analitza com el so i els gestos treballen plegats i descobreix molta informació interessant.

Una part fonamental del projecte és la transducció. Consisteix a captar els matisos dels gestos i transformar-los en energia elèctrica, traduint-los finalment en dades numèriques. Aquest procés de transformació obre infinites possibilitats de manipulació i d'expressió artística.

En aplicar processos compositius als intricats descriptors sonors, el meu objectiu és crear una manipulació captivadora en temps real del so de l'instrument acústic. Aquesta fusió d‟elements tradicionals i electrònics amplia el potencial de l‟instrument. El projecte vol explorar l'electrònica com a extensió natural de l'instrument acústic, ampliant els límits de la interpretació tradicional. Es tracta de trobar un equilibri entre els instints de l'intèrpret i els elements musicals planificats per endavant.

Extensi representa l'evolució de l'intercanvi d'aquestes interaccions en simbiosi i la consciència del poder de l'intèrpret sobre l'electrònica. Mostra la col·laboració entre tots dos i crea una experiència musical única.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"