Seminari “Artificial Intelligence and Archives”

dijous, 27 / d’abril / 2023 , Olot

Seminari “Artificial Intelligence and Archives”

Seminari “Artificial Intelligence and Archives”

L'Arxiu Municipal de Girona organitza aquest Seminari en el marc de la Residència faberllull d’Olot i el projecte InterPARES Trust AI de la Universitat de Colúmbia Britànica (Vancouver, Canadà), amb la col·laboració de la Associació de Professionals dels Arxius i la Gestió de Documents de Catalunya.

Diversos experts internacionals en els seus àmbits professionals, del Brasil, Canadà, Catalunya, Croàcia, Egipte, França i la República de Sud-àfrica, presentaran els seus projectes actuals en relació amb la Intel·ligència Artificial i els Arxius, així com els reptes i potencialitats que plantegen per a organitzacions i professionals.

Es van presentar els diferents projectes dels residents. El seminari es va poder seguir tant presencialment com via youtube en directe, amb connexions des de diversos punts del món ja que va ser en anglès. La durada de 10 a 14h es va allargar per les preguntes que van arribar per part de l'audiència. I despres, es va fer una visita per la ciutat de Girona per als residents internacionals de FaberLlull.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"