Sessió amb Montserrat Bayà i Ignasi Farinyes. 

dimarts, 14 / de març / 2023 , Olot

 Sessió amb Montserrat Bayà i Ignasi Farinyes. 

Sessió amb Montserrat Bayà i Ignasi Farinyes. 

Els traductors tenen una trobada amb Montserrat Bayà i Ignasi Farinyes.

Montserrat Bayà és llicenciada en filologia catalana, ha estat coordinadora de l'Associació d’Escriptors en Llengua Catalana des de la seva fundació (1977-2012). També ha estat membre de la Junta Directiva de CEDRO (Centro Español de Derechos Reprográficos) i de la Comissió d'Ajudes individualitzades als autors d'aquesta entitat. Des del seu inici, va col·laborar en el Congrés de Cultura Catalana. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat, majoritàriament, en la gestió cultural. En l'àmbit literari, ha col·laborat amb traductors hongaresos en les versions en català.

Ignasi Farinyes és llicenciat en Filosofia i escriptor. Ha publicat articles, majoritàriament de crítica cultural, a diversos mitjans de comunicació, com ara Revista de Catalunya, El Punt Avui, La Veu del País Valencià, Núvol o El Món i ha fet alguna incursió esporàdica en el món editorial.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"