Introducció al capital sexual, Arcadi Bages Amat

dimarts, 17 / de gener / 2023 , Olot

Introducció al capital sexual, Arcadi Bages Amat

Introducció al capital sexual, Arcadi Bages Amat

l passat dimarts 17 de gener vaig dur a terme una xerrada – taller sobre el capital sexual a l’Ideal, la Oficina Jove de la Garrotxa al qual hi varen assistir 7 noies. Fou un taller introductori destinat a familiaritzar-nos amb aquest tema que tots coneixem molt bé de forma intuïtiva però que rarament verbalitzem o passem a un pla conscient.

La possessió de capital sexual (ser sexualment desitjables i atractius) és el preàmbul imprescindible a tota relació tan sexual com sexo-afectiva, i és per això que és un element tan primordial en les nostres vides. En el taller vam desgranar els diferents capitals que el conformen (capital físic, social, cultural i econòmic). Vam fer una dinàmica per posar-nos a la pell tant d’aquells que tenen molt capital com els que en tenen molt poc que fou molt útil per després fer-ne una de més introspectiva on compartir experiències negatives sobre les desigualtats en la distribució del capital sexual entre les persones. Finalment vam pensar col·lectivament formes de gestionar-lo millor i reduir aquestes desigualtats.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"