Conferència de Pia Fontana i Miguel Mayorga a Palma

divendres, 14 / d’octubre / 2022 , Palma

Conferència de Pia Fontana i Miguel Mayorga a Palma

Conferència de Pia Fontana i Miguel Mayorga a Palma

Els arquitectes Pia Fontana i Miguel Mayorga, residents de Faberllull en el marc de la Biennal de Pensament, han oferit la conferència «La humanització de la ciutat des dels entorns escolars» a tècnics de diferents departaments de l’Ajuntament de Palma.

Durant la seva xerrada han parlat de la visió transdisciplinar de com intervenir a la ciutat i de la necessitat de posar la persona com a centre de la vida humana. També han destacat la necessitat de tenir en compte la mida de les intervencions i la interrelació entre els diferents elements de l’entorn.

Els residents han parlat del binomi peatonalització i caminabilitat, i han plantejat una pregunta central: per a qui dissenyam la ciutat? Per la seva experiència, la caminabilitat és una intervenció menys invasiva, però que proporciona major control i comfort a la ciutadania.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"