La salut mental, per Daragh Fleming

divendres, 14 / d’octubre / 2022 , Olot

La salut mental, per Daragh Fleming

La salut mental, per Daragh Fleming

Parlant de Salut Mental
La setmana passada vaig tenir la brillant oportunitat de parlar de tot allò relacionat amb la salut mental amb uns joves molt entusiastes a l'Escola d'Idiomes Interlingua d'Olot. Aquests eren alumnes de l'escola que han d'equilibrar el treball escolar, els exàmens, la vida social i les activitats extraescolars alhora i, per això, vam parlar de com mantenir el benestar mental en una agenda tan atapeïda, on l'estrès pot esdevenir un problema.
El concepte principal del qual vam parlar va ser desenvolupar una rutina de salut mental.
Aquesta és una llista diària d'activitats a les quals els estudiants poden consultar per garantir que cuiden el seu benestar. La rutina inclou elements essencials com beure prou aigua, dormir bé i fer exercici, però també inclou un element d'alegria, on l'individu selecciona una o dues activitats que els aporten alegria diàriament. Això pot ser qualsevol cosa, des de llegir fins a veure una pel·lícula que els agradi.
Els estudiants estaven molt compromesos i tenien moltes preguntes i idees.
M'encanten aquestes xerrades perquè m'omplen d'esperança quan els joves volen prioritzar la seva salut mental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"