Moviment i Canvi, el projecte de Kateryna Bortsova

dimecres, 1 / de desembre / 2021 , Olot

Moviment i Canvi, el projecte de Kateryna Bortsova

Moviment i Canvi, el projecte de Kateryna Bortsova

El concepte del meu projecte està directament relacionat amb el viatge i l'autorealització de l'home en un món globalitzat. Treballo en aquest projecte des del 2016 i cada any segueix desenvolupant-se i omplint-se de nous significats conceptuals. Com que la base semàntica del meu projecte està directament relacionada amb el moviment i les tendències mundials, els esdeveniments que tenen lloc omplen el seu pes de significats més profunds. Va néixer com a resposta a esdeveniments amb una crisi migratòria, i uns anys més tard, a partir d'estudis de diferents cultures del món, havia de tenir una filosofia de valors. Continuo la meva recerca i amb la inclusió de cada cop més països, el meu projecte segueix desenvolupant-se.

El concepte principal del meu projecte basat en les nocions és "Moviment = Canvi". Això és una comprensió dels canvis en l'entorn social, el lloc d'una persona en una ciutat moderna; estratificació i estratificació de diversos canvis culturals i socials. A més, el projecte aborda temes relacionats amb la pandèmia, el tancament de fronteres i, per descomptat, la creixent tendència global a allunyar-se de la globalització, el desig dels estats d'autoidentificar-se, centrar-se en els problemes interns i l'autodesenvolupament intern. Durant la meva residència faig obres relacionades amb l'àmbit local i també acabo la meva feina en el formulari dedicat a aquest tema.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"