Projectes seleccionats per a Cinema i escriptura de guions

dimarts, 6 / d’abril / 2021 , Olot

Projectes seleccionats per a Cinema i escriptura de guions

Projectes seleccionats per a Cinema i escriptura de guions

Els projectes seleccionats per la comissió per  a l’estada d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic en fase de  tractament (impulsada per l’Institut Ramon Llull, amb el suport de l’Acadèmia de Cinema Català i dels Guionistes Associats de Catalunya (GAC))  han estat els nou següents: “Festina Lente”, de Núria Dunjo i Carlos Villafaina; “Nena”, de Gabriel Ochoa Peris; “La Belleza”, d’Irene MorayIrene Solà i Jan Matheu;  “Els homes i els dies”, d’Arnau Vilaró; “Criatures”, de Víctor Sala; “Mala gent”, de Sara Gutiérrez Galve i Núria Roura; “Quan torni l’estiu”, Natàlia Boadas, Laura Azemar i Marta Vivet; “La jugada”, de Pau Subirós; "Oh Nora", d'Aina Clotet.

Les persones seleccionades faran estada en residència a Faberllull Olot del 17 al 31 de maig. El programa ofereix estada i manutenció, tutories per projectes, sessions col·lectives entre els participants i classes magistrals.  

L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir al desenvolupament d’una part del procés creatiu l’escriptura del guió cinematogràfic en les millors condicions, facilitant la recerca, l’intercanvi de coneixement i la mentoria d'experts seleccionats que garanteixin l’excel·lència de l’escriptura, la investigació i la creació. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"