Els ets i uts de les xarxes socials, de Ferran Porta

dimarts, 23 / de març / 2021 , Andorra

Els ets i uts de les xarxes socials, de Ferran Porta

Els ets i uts de les xarxes socials, de Ferran Porta

Per motius professionals, com a periodista, però també a nivell personal, soc usuari de les xarxes socials pràcticament des de la seva aparició. Són una eina fantàstica per molts motius, però també comporten riscos —especialment entre els usuaris més joves. 

En el marc de l’estada a la Residència Faber Andorra va sorgir l’oportunitat de fer xerrades amb alumnes de dos centres: el Col·legi Sant Ermengol, a Andorra la Vella, i el Centre de Formació Professional d’Aixovall, a Sant Julià de Lòria. En tot dos casos, la xerrada sobre xarxes socials la vaig centrar especialment en els riscos i en com evitar-los. També em va semblar interessant donar-los algunes idees d’usos positius, com pot ser donar a conèixer el patrimoni andorrà. Instagram serveix per a molt més que per penjar-hi selfies! 

En el cas del CFP d’Aixovall, se’m va demanar si podia fer la xerrada en anglès. Els alumnes la van seguir molt bé i van mostrar interès, cosa que també vaig percebre en bona part dels estudiants de 3r d’ESO de Sant Ermengol. En aquest mateix col·legi vaig fer una xerrada sobre “Viure a Berlín” als alumnes de 1r de batxillerat que estan estudiant alemany. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"