Els somnis en temps d’incertesa

dijous, 26 / de novembre / 2020 , Olot

Els somnis en temps d’incertesa

Els somnis en temps d’incertesa

La xerrada taller que tenia previst oferir durant la meva estada a Faber va quedar suspesa per la situació de pandèmia, atès que des del SIAD d’Olot ens van comentar que les dones no estaven assistint a les activitats que s’hi oferien. Vaig proposar llavors adaptar-la a un format en línia, de manera que vàrem programar una xerrada debat via Zoom. Per poder anunciar-la amb prou temps, es va acordar que se celebraria dies després que hagués acabat la meva residència.    

A l’inici, algunes participants van tenir problemes amb la connexió, el so i altres qüestions relacionades amb la tecnologia, però es van poder resoldre gràcies a l’ajut de la Núria Santayana. L’activitat estava enfocada al paper que els somnis han mostrat en aquests temps de crisi global i en els beneficis d’atendre’ls i establir-hi una relació fluida i profunda. Les assistents (9 dones, a més de la Núria) van mostrar un interès evident per la qüestió i van participar activament en el debat compartint dubtes i experiències personals. En resum, penso que tot i els entrebancs l’activitat va ser profitosa i, confio també que va ser d’ajuda per a les persones que hi van assistir. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"