Xerrades als alumnes de Batxillerat de l'Escola Andorrana

dimecres, 14 / d’octubre / 2020 , Andorra

Xerrades als alumnes de Batxillerat de l'Escola Andorrana

Xerrades als alumnes de Batxillerat de l'Escola Andorrana

Retroalimentació mútua

Durant la meva estada a la Residència Faber, em van convidar a apropar la meva feina als estudiants de segon de Batxillerat de l'Escola Andorrana. En total, em va tocar fer quatre xerrades, presentant la meva relació amb el català i els diversos projectes que faig per promoure la cultura catalana, així com andorrana.

M'imagino que per als alumnes deu haver estat molt curiós i, a la vegada –espero–, enriquidor el coneixement que tant el seu país, com la seva llengua i cultura presentessin un interès seriós a la gent d'una altra racó d'Europa. Gràcies a les trobades amb els estudiants i el professors, jo també en vaig poder rebre una retroalimentació, de la meva feina.

A més, em van convidar al programa Ara i aquí de la Ràdio Nacional d'Andorra per fer-me una entrevista sobre el projecte que desenvolupa, i a la pàgina web Culturàlia.club es va publicar un article sobre la meva trajectòria de catalanista.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"