Faber tanca el seu primer curs amb una estada sobre Nou periodisme

divendres, 19 / de maig / 2017 , Olot , Olot Televisió

L’equipament olotí allargarà fins al 30 de maig la seva sisena estada | Descobrir el futur del món de la comunicació és el principal objectiu d’alguns dels treballs que s’hi porten a terme

http://olottv.alacarta.cat/les-noticies/capitol/faber-tanca-el-seu-primer-curs-amb-una-estada-sobre-nou-periodisme

Faber acull durant dues setmanes periodistes per a reflexionar sobre el paper del periodisme al segle XXI. La residència també ha organitzat unes xerrades i jornada de portes obertes al mateix Hotel Riu Fluvià. Amb l’estada de 21 periodistes, Faber tanca la primavera i el seu primer curs.

Quins són els nous camins del periodisme del segle XXI? Com podem saber allò que és cert? Tothom té accés a la informació? Com és gestiona el coneixement? Aquestes són algunes de les qüestions que ocupen els residents de Faber aquest mes de maig. L’objectiu de l’estada és reflexionar sobre els canvis que ha experimentat el periodisme.

La residència acull durant dues setmanes un total de 21 periodistes, amb diferents perfils i inquietuds, provinents d’arreu de Catalunya i de països com Finlàndia, Rússia, Estats Units o Mèxic. Aquests dies, els estadants han fet xerrades i tallers a escoles i instituts. A més, avui, demà i el 27 de maig la residència organitza unes jornades de portes obertes amb diverses xerrades i la col·laboració del col·lectiu SomAtents i Amical Wikimedia. Des que va obrir les portes al setembre, Faber ha reunit més de 60 professionals del món la cultura i ha organitzat uns 40 actes. Amb aquest període, Faber dóna per acabat el seu primer curs.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"