Tres tastets del moviment que prepara Sismògraf a Olot

dimecres, 5 / d’abril / 2017 , Olot , Jordi Casas | El Punt Avui

Tres tastets del moviment que prepara Sismògraf a Olot

Tres tastets del moviment que prepara Sismògraf a Olot

Vam passar per una escola de monges, vam veure assajos de dos espectacles al Teatre Principal i fins i tot vam tenir temps de fer una escapada a un bosc a tocar d'Olot, en bicicleta i amb auriculars.

http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1112000-tres-tastets-del-moviment-que-prepara-sismograf-a-olot.html

El festival de dansa Sismògraf d'Olot s'estén en el temps amb les Ones expansives i les Rèpliques, per fer boca i ampliar i implicar el públic garrotxí. D'Ones ja se n'han fet a Besalú i les Planes, a càrrec de la Lamajara. Precisament aquest col·lectiu va protagonitzar ahir un dels tastets del Sismògraf. Hi estrenen, el 22 d'abril, Dispositivo labranza, un espectacle de dansa coreografiat a partir dels moviments bàsics dels llauradors i que té la participació de garrotxins. L'altre tastet va ser de l'espectacle amb 160 escolars de segon d'ESO del Bosc de la Coma, el Cor de Maria i alumnes de Joan XXIII dirigit per Ramon Baeza en el marc del Tots Dansen del Mercat de les Flors que s'estrena al Teatre Principal el 28 d'aquest mes. I, finalment, el darrer tastet es va fer al parc Nou on Manel Quintana i Maria Camila Sanjines van presentar Hablar con las plantas, un recorregut (22 d'abril) escenificat que els espectadors hauran de fer amb bicicleta.

Lamajara ha fet estada a la residència Faber d'Olot, que ha aplegat professionals del món de la dansa. Sismògraf i Faber n'han fet una valoració molt positiva.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"