Xerrada: “Qui (no) té por de Donald Trump?”

Iván de la Nuez | Can Trincheria (Olot) | 17 de novembre 2016

dijous, 17 / de novembre / 2016 , Olot

Xerrada: “Qui (no) té por de Donald Trump?”

Xerrada: “Qui (no) té por de Donald Trump?”

Donald Trump ha esdevingut el president número 45 dels Estats Units. No és que hagi sorgit del no-res: més aviat ha sorgit del tot. Tampoc no és que només hagi guanyat les eleccions a Hillary Clinto o al Partit Demòcrata. Pel camí, Trump ha derrotat el seu propi partit, Hollywood, els mitjans de comunicació, el progressisme, les enquestes, les polítiques de gènere, els immigrants… La seva victòria mostra la ira de les masses, la rebel·lió convertida en vot. Vot amb ‘v’ de venjança.

D’aquesta situació, i de la ceguesa intel·lectual per percebre-la, tracta aquesta conferència d’Ivan de la Nuez, assagista i comissari d’exposicions. Va ser l’encarregat de perfilar La Virreina-Centre de la Imatge de Barcelona, del qual va ser el primer director. També va ser director de les Activitats Culturals del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Premi Ciutat de Barcelona, pel llibre Fantasía roja (2006), i premi Espais d’Art a la millor crítica publicada a Espanya (2006). Entre els seus llibres figuren La balsa perpetua (1998), Paisajes después del Muro (1999), Fantasía Roja (2006), Postcapital. Crítica del futuro (2006), Inundaciones: Del Muro a Guantánamo (2010) i El comunista manifiesto (2013). Ha escrit assaigs per a les exposicions retrospectives d’Stan Douglas, Los Carpinteros, Vik Muniz, Joan Fontcuberta o Javier Codesal.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"