Bibliowikis

Hotel Riu Fluvià | Olot

divendres, 18 / de novembre / 2016 , Olot

Bibliowikis

Bibliowikis

La Residència Faber, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya Amical Wikimedia van organitzar la trobada anual de Bibliowikis, on una quarantena de bibliotecaris d’arreu de Catalunya s’hi van apropar per parlar sobre què fan els bibliowikis i plantejar propostes de futur.

La Viquipèdia i les biblioteques tenen la mateixa missió: facilitar l’accés al coneixement. El Viquiprojecte Bibliowikis és una iniciativa d’Amical Wikimedia que, juntament amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i altres xarxes de biblioteques dels Països Catalans, vol apropar la Viquipèdia i els seus projectes a la ciutadania i als professionals de les biblioteques. El projecte va començar el 2012 i ja hi ha més de 200 biblioteques actives a la Viquipèdia.

La reunió va permetre als assistents a la jornada de conèixer el funcionament d’un equipament com Faber de la mà del seu director, Francesc Serés, i dels mateixos residents que feien estada a la residència en aquell moment –en el segon període (Humanitats II) des que Faber va obrir els portes–, els quals van tenir l’oportunitat d’interactuar amb els bibliotecaris que va assistir a la trobada.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"