Love Bank Park

Anne McCullough | Escola Oficial d’Idiomes (Olot) | 23 de gener de 2018

dimarts, 23 / de gener / 2018 , Olot

Love Bank Park

Love Bank Park

En la meva presentació vaig explicar la història de Love Bank Park, un projecte comunitari de col·laboració que forma part del South St. Louis City, Missouri. Love Bank Park és un espai comunitari, una pista de bàsquet i un lloc de trobada per a activitats culturals i creatives, especialment per als joves del barri. Vaig intentar transmetre la importància d’activar els espais públics a través d’un enfocament des de baix; uns espais on primer són les persones. Volia transmetre que el que fa possible un espai públic és la gent que l’activa, i els projectes, esdeveniments i activitats són el que el modelen.

Esperava que l’essència del que intentem fer al Love Bank Park podria traduir-se en barreres culturals i lingüístiques. Després de la presentació vaig parlar amb un estudiant i em vaig sentir més tranquil·la en saber que havia traspassat aquesta barrera, la història de Love Bank Park connectada amb aquest particular estudiant. Aquest estudiant va passar a ser un oficial de policia, i en la nostra breu conversa va insistir en la importància d’espais com aquest, per a la joventut i per a la comunitat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"