Un dissabte d’històries per als infants de famílies LGBTI

Associació Construïm Famílies | 15 de febrer de 2020

dissabte, 15 / de febrer / 2020 , Olot

Un dissabte d’històries per als infants de famílies LGBTI

Un dissabte d’històries per als infants de famílies LGBTI

L’Associació de Famílies LGTBI, Casal Lambda i el Centre LGTBI de Barcelona em van convidar per explicar les meves històries als infants del Centre LGTBI.

Va ser un dia bonic tant fora com dins del Centre LGTBI. A l’àrea infantil, van assistir famílies de tot tipus de gènere, amb infants d’1 a 8 anys.

Primer vaig explicar la història d’un llibre meu, encara inèdit al Brasil (serà publicat entre maig i juny) que es titula Between the sky up above and the deep blue sea. És una història en la qual un estel del cel s’enamora de l’estrella de mar. Com les il·lustracions d’aquest llibre no estan acabades, vaig haver de fer una posada en escena per atreure l’atenció dels nens. I crec que els va agradar. Al final del conte van aplaudir però no es van aixecar, esperant el següent conte, que és d’un altre llibre, anomenat Where the Colours Live, que va sobre dues mares que adopten un nen d’un refugi. Aquest llibre, com que tenia il·lustracions, va ser presentat en el llenç i la pintada va atreure molta atenció dels nens, el van escoltar fins al final —i això no és una tasca fàcil.

Al final tots em van donar les gràcies, i fins i tot una de les famílies va venir a parlar amb mi, a preguntar-me si hi havia una versió en castellà i a dir que els havia agradat el que havien escoltat.

I per a mi va ser una experiència desafiant (perquè havia d’explicar les històries en castellà), però molt entretinguda.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"