Canviar l’espai, canviar el comportament

Escola d’Art d’Olot | 12 de març de 2019

dimarts, 12 / de març / 2019 , Olot

Canviar l’espai, canviar el comportament

Canviar l’espai, canviar el comportament

Una xerrada centrada en els espais d’aprenentatge sensorial i una presentació del nostre treball en l’estudi Rune Fjord. RFS treballa en un camp interdisciplinari entre l’art, el disseny i l’arquitectura. La presentació mostra casos des de dissenys espacials en institucions educatives, biblioteques i oficines fins a projectes d’art individuals i projectes d’aprenentatge de co-creació per a nens i adults. El treball de l’estudi de Rune Fjord es basa tant en la pràctica com en la investigació i és especialista en involucrar els usuaris en tot el procés de disseny.

La xerrada va ser ben rebuda i el professor Jordi Bartrina va estar encantat de mostrar exemples d’interiorisme amb un fort enfocament artístic. Els estudiants aniran de viatge d’estudis a Copenhaguen aquesta tardor i ens mantindrem en contacte per a una possible reunió a Copenhaguen.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"