Llenguatge, gènere i mitjans de comunicació

IIEDG | 23 d’octubre de 2018

dimarts, 23 / d’octubre / 2018 , Olot

Llenguatge, gènere i mitjans de comunicació

Llenguatge, gènere i mitjans de comunicació

Eva Espasa Borràs i Mar Binimelis, alumnes de l’Institut Interuniversitari de la Dona i Estudis de Gènere (IIEDG) de Barcelona, ​​em van convidar a parlar a les alumnes del màster sobre gènere, dona i ciutadania sota el títol “Llengua, gènere i mitjans de comunicación”. Tant Mar com Eva van suggerir que hauria d’enfocar el tema a partir de la meva experiència com a periodista i activista feminista i els meus projectes actuals.

Conèixer els estudiants va ser molt interessant per mi. Se suposava que tindríem una hora, però ens hi vam estar dues hores, incloent-hi també alguns vídeos curts sobre el meu treball a l’Iran i Suècia, i la relació i connexió entre el context a través de l’activisme, el periodisme amb un enfocament feminista.

Vaig explicar que el meu interès específic ha estat la visibilitat i invisibilitat dels temes de la dona al camp ampli amb una perspectiva de base. Vaig demostrar com jo com a periodista i activista amb un enfocament feminista qüestiono, critico i creo un moment social en col·laboració amb un mètode col·lectiu, horitzontal i interseccional. Les meves dues proves de vida o exemples van ser una campanya d’un milió de signatures per a la igualtat a l’Iran i el procés de cent anys de vida i treball de les dones immigrants a Suècia.

Durant i després de la xerrada els estudiants van fer moltes preguntes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"