La Noia de la Benzinera

Olot | 4 de novembre de 2019

dijous, 4 / d’octubre / 2018 , Olot

La Noia de la Benzinera

La Noia de la Benzinera

L’activitat realitzada a la Faber Residecy va consistir en una lectura dramatitzada a la Biblioteca d’Olot de La Noia de la Benzinera, text que guanyà el premi de Teatre de Butxaca de Ciutadella 2018 i el Premi Píndoles de Barcelona 2019.  

La Noia de la Benzinera és una peça de teatre breu escrita i dirigida per Aina de Cos per a dues actrius que pretén reflexionar sobre la violència contra les dones en la nostra societat patriarcal partint d’uns fets reals que en el seu moment varen provocar que totes les dones sortíssim al carrer compartint un mateix crit: «Germana, jo sí et crec.» 

La lectura dramatitzada va tenir lloc durant la meva estada a la Faber Residency, (del 30 d’octubre al 5 de novembre) el dia 3 de Novembre del 2019, en català, amb l’actriu Montserrat Mundet. Prèviament, es va organitzar una lectura en castellà per a les companyes i companys de la residència, on col·laborà l’escriptora i poeta Karla Alma Sandoval llegint un dels papers. Després es va organitzar un petit col·loqui en anglès on es va parlar sobre violència de gènere i cultura de la violació, sobre masclisme i patriarcat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"