Estades temàtiques / Taller de dramatúrgia contaminant. El Mediterrani. / Olot

BERNHARD GLOCKSIN

Del 2 de desembre de 2024 al 5 de desembre de 2024

BERNHARD GLOCKSIN
Autor i dramaturg
Berlín (Alemanya)

Biografia

Bernhard Glocksin és autor i director artístic de la Neuköllner Oper de Berlín. Anteriorment va treballar en els teatres d'Hannover (Alemanya), Zuric (Suïssa) i Salzburg (Àustria), per als quals va escriure llibrets i obres, amb estrenes mundials a Stuttgart - Hesse l'Índia -, Salzburg - Nosferatu -, Viena - Julie und Jean -, Amsterdam i Berlín. A Berlín va escriure les obres Die getauschte Schule, Der Fall Rigoletto, Rheingold Feuerland i altres.

Com a director teatral, va encarregar a artistes catalans com Raquel García Tomás, Marc Rosic, Enric Palomar i Marc Sambola, entre altres, la creació de les estrenes mundials d'obres de teatre en coproducció amb el GREC festival i l'OCBN, que es van presentar a Berlín i Barcelona. En els pròxims mesos es representarà a Berlín l'obra Haydar tanzt i, a partir de juny de 2025, Tanger amor mío.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"