Estades temàtiques / Residència de guions 2024-2025 I / Olot

DAVID GONZÀLEZ

Del 16 d'octubre de 2024 al 20 d'octubre de 2024

DAVID GONZÀLEZ
Guionista

Biografia

Graduat en guió i direcció pel Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC). Treballa durant deu anys com a tècnic de direcció en múltiples produccions entre les que destaquen Vicky Cristina Barcelona de Woody Allen o Biutiful d'Alejandro González Iñárritu. El seu curtmetratge El vestit (2016) guanya el Primer Premi del Concurs Iberoamericà Versión Espanyola-SGAE, millor curt al Festival de Cinema en Català (FIC-CAT) i millor curt espanyol al Festival Internacional de Bueu (FIC-BUEU). La dignitat (2018) guanya el premi al millor guió al Festival de Cinema de l'Alfàs del Pi i participa a festivals internacionals.

En sèries de ficció ha treballat com a director a Merlí: Sapere Aude (Movistar+), Moëbius i Les de l'hoquei (3cat). Té pendent d'estrena Delta, la seva primera sèrie com a creador (3cat i À Punt Media).

Actualment es troba en procés d'escriptura de Napalm, adaptació de la novel·la Napalm al cor; de Pol Guasch (Premi Anagrama 2021), que serà el seu primer llargmetratge.

Projecte

A Faberllull vindrà a treballar en el guió de Napalm. Els protagonistes són una jove parella que fuig d'un món devastat per la guerra. Entre runes i cendres, busquen la supervivència i el sentit de la seva existència, mentre les seves vides es creuen amb altres històries de dolor i esperança en un paisatge apocalíptic.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"