Estades temàtiques / Mediterrànies, teixint resiliències. El valor de la pau / Olot

NOUR SALAMEH

Del 16 de setembre de 2024 al 20 de setembre de 2024

NOUR SALAMEH
Professora, traductora autònoma i analista de dades
Tarragona

Biografia

Actualment és membre del Consell de Direcció de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i del claustre de professors del Màster d'Estudis Àrabs Contemporanis de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). També treballa com a analista de dades en una empresa tecnològica i és traductora autònoma.

És doctora en Història Contemporània per la Universitat Rovira i Virgili, on també ha estat membre d'UNESCOMED, ​​la Càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural a la Mediterrània, durant diversos anys.

En els darrers anys, ha col·laborat amb diverses institucions, ONG i organitzacions en zones de conflicte treballant en projectes relacionats amb la migració i la governança local.

També ha treballat a l'Institut Europeu de la Mediterrània (Programa Euromediterrani d'Igualtat de Gènere), prestant assistència tècnica a la Fundació Euromediterrània de Dones.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"