Estades temàtiques / Mediterrànies, teixint resiliències. El valor de la pau / Olot

MARÍA EUGENIA BLANDÓN

Del 16 de setembre de 2024 al 20 de setembre de 2024

MARÍA EUGENIA BLANDÓN
Doctora en psicologia social
Barcelona

Biografia

María Eugenia Blandón és doctora en psicologia social per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i treballadora social per la Universitat de Barcelona (UB), especialitzada en perspectiva de gènere i feminista.

Ha treballat com a docent a Catalunya i Colòmbia i a diverses ONGs catalanes en temàtiques de gènere, violència masclista, cooperació internacional, migració i construcció de pau.

Des de fa més de 20 anys treballa amb col·lectius de persones migrades i en diàspora a Catalunya, on els darrers vuit anys ha estat especialment vinculada als processos de memòria i construcció de pau de diàspores procedents de països en guerra, conflictes armats i situacions d’alta conflictivitat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"