Estades individuals / Olot

ALEIX RAMON VIDAL

Del 21 d'octubre de 2024 al 28 d'octubre de 2024

ALEIX RAMON VIDAL
Compositor de música per a videojocs i dissenyador de so
El Vendrell

Biografia

Aleix Ramon és compositor de música i dissenyador de so per a videojocs amb múltiples crèdits. També escriu i imparteix xerrades a artistes sobre com negociar amb clients el preu del seu art.

Nascut a El Vendrell, va començar a compondre des de jove i va fer gires com a guitarrista i teclista amb bandes de rock, jazz, pop i metal. Guiat per la seva passió pels videojocs, aviat va estudiar Comunicació Audiovisual i Psicologia de la Música per entendre millor la màgica sinergia entre imatges i àudio.

Durant anys va treballar en anuncis, curtmetratges i videomappings, però va acabar decidint canviar de rumb per centrar-se en la seva veritable missió: l'àudio per a videojocs.

La música de l’Aleix té un fort sentit de la melodia, après dels videojocs clàssics, i és conegut en la indústria dels videojocs per barrejar sons de videojocs retro amb qualsevol estil musical imaginable.

Projecte

Durant la seva estada a Faberllull, l’Aleix treballarà en el seu llibre "Pricing Game Audio", un llibre per a compositors i dissenyadors de so de videojocs sobre com negociar i posar preu al seu art.

Basat en experiències pròpies i en el coneixement d’artistes de diversos camps, el projecte apunta a ajudar músics i creatius de l’àudio a viure decentment del seu talent.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"