Estades temàtiques / Residència de guions 2024-2025 I / Olot

PABLO GIL

Del 16 d'octubre de 2024 al 20 d'octubre de 2024

PABLO GIL
Muntador cinematogràfic
Barcelona

Biografia

Després de llicenciar-se en Comunicació Audiovisual i diplomar-se en muntatge i postproducció, al 2008 Pablo Gil es trasllada a Barcelona on cursa el Màster en documental de creació de la UPF. Des de fa quinze anys es dedica al muntatge cinematogràfic, treballant per a cineastes com José Luis Guerín (La dama de Corinto, Recuerdos de una mañana), Mercedes Álvarez (Mercado de futuros), Isaki Lacuesta (Apagón) o Marc Recha (Centaures de la nit) entre altres.

A la tardor del 2024 estrenarà La Marsellesa de los borrachos, el seu primer llargmetratge com a director.

Projecte

A Faberllull escriurà el guió del llargmetratge Els dropos de la piscina. La història se situa en un moment en el qual una gran sequera assola la Costa Brava. El govern ha declarat l’estat d’emergència i, entre altres mesures, ha prohibit omplir les piscines particulars. S'hi acosta la temporada estival i tota l'activitat turística està amenaçada. L'aigua esdevé objecte de desig i contraban. Welsh, propietari d'una empresa d'instal·lació i manteniment de piscines, intentarà mantenir el seu negoci a la superfície.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"