Estades temàtiques / Residència de guions 2024-2025 I / Olot

LUZ RUCIELLO

Del 16 d'octubre de 2024 al 20 d'octubre de 2024

LUZ RUCIELLO
Dissenyadora d’Imatge i So
Buenos Aires (Argentina)

Biografia

Luz Ruciello és dissenyadora d’Imatge i So per la Universidad de Buenos Aires (Argentina). La seva pel·lícula Un cine en concreto (2017) va ser seleccionada en més de 30 festivals internacionals. Es va estrenar a USA, 34º Miami Film Festival. Va rebre el Premi del Públic a l’ Architecture Film Festival Rotterdam - 11th edition AFFR. Va ser el film d’obertura del 21º Festival Internacional de Cine de Lima, Perú.

Els seus curtmetratges: Seis horas así (2001), Madreselva (2015), La Creciente (2016) -codirigit amb Lluís Miras Vega- i Ezlekua (2020) -codirigit amb Marta Romero-, han estat seleccionats i premiats en diversos festivals internacionals.

Projecte

A Faberllull escriurà el guió de Pista de ball, conjuntament amb Marta Romero. La protagonista és la Martina (de 28 anys) que viu la vida intensament. Combina el seu tractament mèdic amb la festa i les drogues. És la líder d’una banda de música amb les seves amigues i estan a punt de marxar de gira. La seva mare, Luisa (62) no està d'acord amb tot allò que no prioritza la seva salut. Els seus últims informes mèdics l’obliguen a ingressar de nou a l’hospital. Allí coneix a Silvi (78) la seva companya d’habitació. El temps que passen juntes es converteix en l’antesala de Pista de Ball, una representació en miniatura del que és viure.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"