Estades individuals / Olot

SONIA ESTELA GUERRA

Del 21 d'octubre de 2024 al 28 d'octubre de 2024

SONIA ESTELA GUERRA
Il·lustradora
Terrassa

Biografia

Tot i la seva passió pel dibuix, Sonia Estela Guerra (Terrassa,1970) va desenvolupar la seva trajectòria professional en el sector de l'Administració i el Turisme, treballant en llocs com la Costa Brava, Eïvissa i Costa Rica, fins que va decidir fer un canvi radical per dedicar-se al que més li agradava i es va formar en Il·lustració a l'Escola de la Dona de Barcelona.

Juntament amb altres companyes de classe forma part del Col·lectiu Rosa Sardina, que experimenta amb la tècnica del collage i ha publicat els àlbums infantils il·lustrats Lota, la catxalota (Ed Takatuka, 2019), ON-OFF (Ed Takatuka, 2022) i Superheroïnes de l'esport (Ara Llibres, 2023).

Quan no està fent tallers de collage per a infants amb les seves companyes, li agrada fer fanzines que expliquen històries dels seus viatges o que retraten amb ironia escenes quotidianes.

Projecte

A Faberllull treballarà en el seu primer projecte individual El Bosc, un àlbum il·lustrat per adults en el que vol aprofundir en el simbolisme del bosc com a cicle de vida i creixement. El bosc és un element comú en la majoria de contes infantils, representat com un lloc perillós, habitat pel misteri i criatures fantàstiques, però és alhora un lloc per perdre's i trobar-se un mateix, allò que cal enfrontar per arribar a la llum.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"