Estades temàtiques / Mediterrànies, teixint resiliències. El valor de la pau / Olot

SALAM ALARIDI

Del 16 de setembre de 2024 al 20 de setembre de 2024

SALAM ALARIDI
Assessorament en gestió de projectes al Musawa-Woman's Study Center
París (França)

Biografia

Salam Alaridi és una professional de desenvolupament internacional amb una dècada d'experiència. Ha contribuït en programes centrats en l'estabilitat, la inclusió i la promoció de la convivència pacífica en zones de conflicte, específicament a Síria.

Com a gerent de subvencions del Programa Regional de Síria de l'USAID/OTI a Turquia, Salam ha treballat en programes per promoure els valors moderats de Síria. També ha treballat amb el centre sirià de mitjans de comunicació a París per facilitar el diàleg entre el Comitè Constitucional i la societat civil siriana, crucial per a la transició política de Síria.

Actualment, és consultora del Musawa-Woman's Study Center, centrant-se en el desenvolupament del coneixement feminista i la millora de la participació de les dones en tots els sectors.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"