Estades temàtiques / Mediterrànies, teixint resiliències. El valor de la pau / Olot

ZEINA SHAHLA

Del 16 de setembre de 2024 al 20 de setembre de 2024

ZEINA SHAHLA
Periodista i investigadora
Damasc (Síria)

Biografia

Zeina Shahla és una periodista i investigadora independent de Síria. Treballa com a editora i periodista per a diversos web locals, àrabs i internacionals, i escriu sobre temes socials, culturals i ambientals. Actualment, és l'editora de la secció de Medi Ambient a Raseef22, un dels mitjans de comunicació independents més grans del món àrab.

També té molts treballs de recerca publicats amb diverses institucions àrabs, que tracten específicament sobre temes culturals relacionats amb el patrimoni immaterial.

L'any 2023 va iniciar el seu propi projecte cultural, Turath Masmou3 o Audible Heritage, un podcast sobre cultura i patrimoni. Va produir dues temporades, amb contingut habitual sobre el patrimoni cultural immaterial de Síria. Defensa la importància de centrar-s'hi sobretot després del brutal conflicte que va patir el seu país.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"