Estades temàtiques / Seminari de traducció de llengües nòrdiques / Olot

MARIA ROSICH ANDREU

Del 10 de juny de 2024 al 14 de juny de 2024

MARIA ROSICH ANDREU
Traductora
Tarragona

Biografia

Traductora literària des de fa quinze anys, tradueix del danès, el neerlandès i l'anglès. Ha traduït al català una vintena d'autors danesos, com Karen Blixen, Tove Ditlevsen, Hans Christian Andersen, Solvej Balle, Helle Helle, Siri Ranva o Anne Cathrine Bomann.

La Maria també tradueix novel·la juvenil i còmic, és traductora homologada de Televisió de Catalunya i fa de lectora i vistaire per a diverses editorials. A més, és professora associada del màster de traducció de la URV i del postgrau de traducció i qualitat lingüística de la UAB.

Projecte

Participarà en sessions de treball sobre diversos textos del català al suec i al danès i viceversa. També assistirà a xerrades informatives sobre el panorama literari des dels clàssics a la narrativa actual.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"