Estades individuals / Olot

PETER BRIAN BRAZIL

Del 3 de juny de 2024 al 10 de juny de 2024

PETER BRIAN BRAZIL
Escriptor i pintor
París i Dublín

Biografia

Peter Brazil és un artista irlandès resident a París. Actualment està treballant en la seva primera novel·la, un recull de poesia que es publicarà i en les seves pintures a l'oli. La seva obra fa referència a Irlanda i la seva història i cultura, des de les narracions mitològiques, fins a la devastació provocada per la colonització d'Irlanda. Peter va completar dues residències al març, una per a la seva poesia a Tbilisi, Geòrgia, i una altra per a la prosa a Toulon, França.

Projecte

El llibre que escriu cobreix molts aspectes de la cultura irlandesa, a través de la gent i la seva manera de pensar i de ser. Brazil vol treballar més en el desenvolupament dels personatges i la seva manera de dol la pèrdua d'un amic/filla. Mirar més enllà i cap a camins de dol, els passadissos ocults o la porta evident. Dit oralment o signat en una llengua, trobat al paisatge, creixent dins d'un roure, o begut d'una pinta de cervesa. "Em centraré en el diàleg que es comparteix amb els altres i el que un guarda només per a ells, a les parets que construeixen el cap". La novel·la es titula Un mapa per tallar.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"