Estades individuals / Olot

YAEL HASKAL

Del 3 de juny de 2024 al 10 de juny de 2024

YAEL HASKAL
Escriptora i intèrpret
Berlin (Alemanya) / New York (EUA)

Biografia

Yael Haskal és una escriptora i intèrpret amb seu a Berlín i Nova York. És membre de La MaMa's Great Jones Repertory Company i de New York Neo-Futurists, amb qui col·labora en diferents disciplines. La seva pràctica inclou poesia, videoart, dramatúrgia, titelles i performance art.

Yael escriu, interpreta i dirigeix l'espectacle premiat de New York Neo-Futurists, The Infinite Wrench i el podcast Hit Play aclamat per NYT. Com a membre de Great Jones Rep, interpreta i produeix treballs a La MaMa ia l'estranger. Ha treballat amb Living Theatre, Untitled Theatre Company No. 61 i Yoshiko Chuma's School of Hard Knocks.

Les seves obres s'han representat a teatres d'arreu dels Estats Units, com ara La MaMa, The Tank, IRT, Warner Theatre, Ivoryton Playhouse (residència, 2018) i Echo Theatre (residència, 2020). Llicenciada al Vassar College, actualment està completant el seu màster en disseny i actuació de teatre a arthaus.berlin.

Projecte

A Faberllull, desenvoluparà Memento Mori: un estudi de performance duracional sobre construccions culturals de la mort. Aquest projecte és un esdeveniment comunitari que facilita el diàleg intergeneracional i intercultural al voltant del final de la vida.

Inspirat en l'ecologia sagrada de l'enterrament natural, Memento Mori centra un ritual d'enterrament específic del lloc. Durant la seva estada a Faberllull, es centrarà a ampliar el nucli performatiu del projecte per incloure cerimònia i conversa comunals. El seu treball pretén tornar a codificar la mort com a no solitària, creant un espai per a un compte suau amb la coyuntura més misteriosa del cicle vital.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"