Estades individuals / Andorra

CAROLINA OTERO

Del 4 de novembre de 2024 al 27 de novembre de 2024

CAROLINA OTERO
Poeta i cantautora de rock
València

Biografia

Va crear la banda Carolina Otero & The Someone Elses el 2009 i, des de llavors, ha publicat diversos discos, entre els quals destaca Diastema Girls (Malatesta Records, 2015). També publica poesia des de 1998. En aquesta disciplina, va ser premiada en el festival de poesia Irreconciliables de Màlaga el 2021 i el seu llibre Curso avanzado de perra va ser publicat per l’Editorial Cántico el 2022. Va actuar al Festival Vociferio 2022 fusionant la seva poesia, música i vídeos.

Projecte

Indoeuropeu de cops – Performance

El projecte que desenvoluparà a Andorra és, en essència, un muntatge interdisciplinari de videopoesia en viu, basat en el seu poemari inèdit Indoeuropeu de cops. Aquest llibre tracta, en clau lírica, les violències històriques exercides sobre la dona, per la qual cosa recrea personatges de ficció, com Lilith, Dafne, Xahrazad o Ellen Ripley, i dones històriques (científiques i literates), com Teano de Crotona, Juana Inés de la Cruz o Gloria Fuertes, i així fins a un dels casos més terribles de feminicidi a Espanya, el d’Ana Orantes.

Per aconseguir el producte final, la performance esmentada, treballarà amb una selecció dels poemes, ajustant-los a les imatges que ella mateixa generarà, juntament amb d’altres lliures de drets. El seu projecte combinarà a l’escenari la recitació, la música en directe i la projecció d’imatges.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"