Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives 2024 / Olot

TAMARA NELSON-FROMM

Del 7 de maig de 2024 al 14 de maig de 2024

TAMARA NELSON-FROMM
Candidata a doctorat, Universitat de Michigan
Michigan (EUA)

Biografia

Tamara Nelson-Fromm és candidata a doctorat en Educació de la Informàtica, que estudia com i per què els estudiants de disciplines d'arts i humanitats volen aprendre a programar. En els cursos que imparteix, els estudiants exploren la programació multimèdia amb Snap!: creant filtres d'imatge, chatbots i videojocs. També aprenen sobre la informàtica crítica treballant amb bases de dades, manipulació de text i xarxes neuronals. Abans de cursar un doctorat a la Universitat de Michigan, va completar una llicenciatura en Informàtica a la Universitat d'Illinois a Urbana-Champaign. A Nelson-Fromm li apassiona fer que la programació estigui disponible per a tots els que es puguin beneficiar de la computació: especialment els artistes, els professors i els científics socials. Més enllà de la informàtica, la Tamara és quilter, músic i nedadora sincronitzada.

Projecte

Trobada a Faberllull Olot d'un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja comparteixen projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"