Estades temàtiques / Fibres sensibles: pensar els afectes en la cultura catalana contemporània / Olot

CARLES FERRANDO VALERO

Del 20 de maig de 2024 al 24 de maig de 2024

CARLES FERRANDO VALERO
Professor universitari
Bowling Green (Ohio, EUA)

Biografia

Carles Ferrando Valero és professor d'estudis culturals hispànics a Bowling Green State University (Ohio, Estats Units d'Amèrica). La seva investigació es centra en la producció cultural a la Península Ibèrica durant les èpoques moderna i contemporània. Especialista en literatura, cultura visual i història intel·lectual, els seus interessos acadèmics inclouen l'estudi crític de la tecnologia i les relacions entre política, societat i producció cultural. Els seus articles han aparegut a revistes acadèmiques com ara Journal of Spanish Cultural Studies, Romance Quarterly i Modernism/modernity.

Projecte

Durant l'estada a Faberllull, treballarà en un article acadèmic sobre el paper dels afectes en els processos de construcció i representació cultural de les identitats nacionals catalana i espanyola durant l'anomenada Guerra d'Àfrica.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"