Estades temàtiques / Visiting Artists del Big Pulse Dance Alliance / Olot

UGNĖ KAVALIAUSKAITĖ

Del 25 d'abril de 2024 al 28 d'abril de 2024

UGNĖ KAVALIAUSKAITĖ
Ballarina de dansa contemporània
Lituània

Biografia

Ugnė Kavaliauskaitė va desenvolupar la seva formació professional en piano clàssic a l'Escola Nacional d'Arts M. K. Čiurlionis. Després de 15 anys tocant amb el piano, es va interessar pel ballet i altres estils de dansa com la dansa contemporània i de carrer. En acabar la formació escolar, va desenvolupar la seva capacitat física i habilitats tècniques a través de les classes de ballet, dansa moderna i jazz comercial.

L'any 2017 va començar els seus estudis de Dansa Contemporània a l'Acadèmia de Música i Teatre de Lituània. Durant els seus estudis, Kavaliauskaitė va crear algunes actuacions en solitari i en el seu darrer any, va començar a treballar amb ballarins, coreògrafs i intèrprets lituans coneguts. La van convidar a unir-se al Teatre de Dansa AIROS, fundat per la coreògrafa Aira Naginevičiūtė. El juliol de 2021, es va graduar a l'Acadèmia de Música i Teatre de Lituània amb la llicenciatura en Dansa i Pedagogia Contemporànies. Continuant la seva trajectòria com a ballarina i artista professional, es va matricular en un programa ESPECÍFIC de formació atlètica i artística per a ballarins contemporanis a la Compagnia Petrillo Danza de Tuscania, a Itàlia. Allà, va perfeccionar les seves habilitats i es va convertir en ballarina i intèrpret per a companyies com Twain - Centro Produzione Danza, Anonima Teatri i Compagnia Petrillo Danza.

Actualment, Ugnė Kavaliauskaitė treballa al Teatre Nacional d'Òpera i Ballet de Lituània i ensenya a l'Acadèmia de Música i Teatre de Lituània, així com a altres organitzacions i espais.

Projecte

Participarà del Visting Artist Programe del Festival Sismògraf, reunint-se amb artistes catalans i programadors del país.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"