Estades individuals / Olot

LETICIA MARIA

Del 3 de juny de 2024 al 10 de juny de 2024

LETICIA MARIA
Artista visual i video performer. Professora de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears
Palma

Biografia

Leticia Muñoz, llicenciada en Belles Arts i professora a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Palma, resideix i treballa a Mallorca. Com a artista multidisciplinària, ha explorat diferents escoles a França i Mèxic, desenvolupant una àmplia paleta de tècniques plàstiques (escultura, fotografia, vídeo) i corporals (dansa contemporània, teatre, performance). La seva obra ha destacat en festivals internacionals com el Water Tower Art Fest a Bulgària, el Festival de Video Dansa de Mallorca i el Festival Internacional de Video Art de Barcelona. Ha participat en fires d'art a Atenes i Estocolm, col·laborant amb institucions públiques a Bulgària, Letònia, Canadà i Geòrgia. A més, les seves exposicions inclouen museus mallorquins com Es Baluard, Casal Solleric i la Fundació Miró, així com contribucions en diversos punts del món, des de Estocolm fins a Sofia i Polònia.

Projecte

Durant l'estada a Faberllull, es dedicarà al seu treball performatiu en col·laboració amb Rafel Bestard, centrant-se en un treball insitu que aborda el cos, l'assaig i l'objecte. Exploraran la intersecció d'aquestes disciplines, creant una experiència artística que fusiona l'expressió corporal, la reflexió conceptual i la presència tangible dels objectes. Amb aquesta col·laboració, aspiren a transcendir les fronteres convencionals de l'art, explorant noves dimensions i generant una obra que captivi i desafiï l'espectador. La seva estada a Faberllull serà una oportunitat enriquidora per aprofundir en aquesta exploració artística.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"