Estades individuals / Olot

YASEN VASILEV

Del 3 de juny de 2024 al 10 de juny de 2024

YASEN VASILEV
Dramaturg de dansa, crític i investigador
Brussel·les (Bèlgica)

Biografia

Yasen Vasilev treballa en el camp de la dansa contemporània i les performances com a dramaturg, crític i creador. Les seves obres Nutricula i Impossible Actions es van desenvolupar a Àsia (Xangai i Taipei) i es van presentar internacionalment. És col·laborador habitual de la revista Springback i és coautor de la Carta per a la pràctica justa transnacional. El 2023-2024, va obtenir una plaça de recerca al Conservatori Reial d'Anvers i una beca a l'Akademie Schloss Solitude. Com a dramaturg col·labora amb els artistes belgues Ehsan Hemat, Milo Slayers i Julien Carlier.

Projecte

A Faberllull, continuarà la seva recerca sobre la distribució de l’activitat dins dels cossos col·lectius des de la perspectiva de la dramatúrgia de la dansa, tant en l'escriptura com en la recerca en moviment.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"