Estades individuals / Olot

LAIMA BAUMANE

Del 6 de març de 2024 al 20 de març de 2024

LAIMA BAUMANE
Periodista, especialista en relacions públiques i estudiant de màster en estudis d'escriptura
Letònia

Biografia

Laima Baumane és una periodista, especialista en Relacions Públiques i sobretot una persona creativa. Ha treballat a la televisió i en el periodisme durant diversos anys. Actualment, treballa en el camp de les relacions públiques. Ara, el seu principal objectiu és escriure i investigar tot el que faci falta per desenvoulpar la seva tesi del màster que està cursant sobre estudis d'escriptura. Anteriorment, s'ha graduat en periodisme i ciències polítques. El tema de la seva tesi del màster gira al voltant de la literatura de viatges. La inspiració li va venir a través d'un autor letó que va viure a Espanya durant una llarga temporada. Laima Baumane també espera escriure un llibre en un futur proper.

Projecte

Durant la seva estada a Faberllull, Laima Baumane treballarà en la recerca i escriptura de la seva tesi de màster. Com que la seva investigació està relacionada amb la literatura de viatges i Espanya és un dels països que estudia, l'estada li permetrà adquirir el coneixement necessari per elaborar la seva tesi.

El títol de la tesi de màster és "La diversitat i popularitat de la literatura de viatges en la cultura Letona". Entre totes les fonts estudiades per desenvoulpar-la hi ha diversos textos relacionats amb Espanya i la seva cultura. Baumane també treballarà en la part creativa relacionada en la documentació per escriure.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"