Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives 2024 / Olot

ANDREA MAYR-STALDER

Del 7 de maig de 2024 al 14 de maig de 2024

ANDREA MAYR-STALDER
Artista i desenvolupadora de mitjans
Viena (Àustria)

Biografia

Andrea Mayr-Stalder (Viena, Àustria) és fundadora i líder de projecte de Turtlestitch (TS). TS es basa en l'entorn de programació gràfic complet Snap! El que va començar com un experiment artístic juntament amb un dissenyador de moda s'ha convertit en una comunitat educativa activa-plataforma que combina programació i brodat a màquina. Avui en dia, és utilitzat per aprenents i educadors d'una àmplia gamma d'orígens i nivells d'habilitat amb una forta presència de noies i dones. TurtleStitch està desenvolupat per l’Andrea i el programador principal, Michael Aschauer.

Ha treballat en nombrosos projectes artístics i educatius a Internet des de finals dels anys noranta. És una artista i desenvolupadora de mitjans amb molts anys d'experiència en el desenvolupament de programari de codi obert per a nens i adults. Actualment treballa a l'Oficina Infantil de la Universitat de Viena, on desenvolupa programes d'ús dels mitjans per a nens i joves i implementa conceptes innovadors d'educació en mitjans.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"